BUN VENIT

Suntem aici pentru a va transforma visele in realitate.

Imaginati-va culorile si spatiul in toate formele si variantele posibile. Imaginati-va functionalitatea si estetica inglobate intr-o fereastra durabila si usor de intretinut, cu deschidere catre lume, catre nou. Aceasta este fereastra noastra.

(...)

PRODUSE

Tamplarie PVC


Tamplarie aluminiu


De ce ati alege Plast Technik?

img0
1. CONFORT

Plast Technik va ofera cele mai durabile si sigure sisteme de tamplarie termoizolanta de pe piata romaneasca de profil din urmatoarele considerente:
-Profil cu 5 SAU 7 camere de izolare termica
-Sticla termoizolanta LowE
-Gaz inert (Argon)
-Microventilatie

img0
2. SIGURANTA

Fereastra ideala este astfel proiectata incat sa ofere cea mai buna protectie anti-efractie, pentru ca tu sa te poti simti mereu in siguranta, din urmatoarele motive:
- Maner anti-efractie
- Blocatori anti-efractie

img0
3. EFICIENTA

Performantele diferitelor tipuri de geamuri termoizolante se evidentiaza prin coeficientul de transfer termic Ug. Cu cat acest coeficient este mai mic, cu atat pierderea de caldura este mai mica si termoizolatia este mai eficienta.

img0
4. ESTETICA

Vremurile in care ferestrele aveau rame exclusiv albe a trecut demult. Coloreaza-ti locuinta si viata cu fereastra ideala, deoarece:
- Poate avea orice culoare
- Confera caminului tau un aspect unic
- Se poate asorta
- Are un aspect simplu

img0
5. EXCLUSIVISM

Estetica si functionalitatea sunt cele doua caracteristici pe care trebuie sa puneti accent atunci cand va construiti propriul camin. Ne diferentiem de concurenta prin urmatoarele aspecte:
- Profilul PVC Exclusiv clasa A
- Usa de ridicare si deplasare in plan paralel

img0
6. SERVICII

Inginerii nostri au pus la punct cele mai mici detalii pentru a produce sisteme sigure pe care te poti baza, potrivit asteptarilor si exigentelor tale. In vederea asigurarii acestui deziderat, iti oferim urmatoarele servicii:
- In primul rand, calitate
- Consultanta
- Proiectare computerizata individualizata
- Garantie si intretinere